Til forsiden

Om virtuelt

Holmenkollstafetten virtuelt arrangeres 1. mai til 14. mai 2022. Stafetten består av fem etapper som passer for alle uansett form, og kan løpes der du bor. Laget kan for eksempel samles på en friidrettsbane eller annet passende sted for å løpe etappene og heie frem lagkameratene. Tidene legges inn i arrangementssystemet og resultatet kan sammenlignes med kjente og ukjente på andre lag.

Hvor: Hele Norge

Når: 1. mai til 14. mai

Hvordan: Ta tiden på deres løp, registrer tiden for hver etappe i arrangementssiden og få resultatet på arrangementets resultatliste. Startnummer og diplom kan skrives ut fra arrangementssiden.

Deltakere per lag: 5

Distanser: 500 meter, 500 meter, 1000 meter, 1000 meter, 2000 meter.

Passer for: Deltakerlag på Holmenkollstafetten som vil ha et testløp før 14. mai. Alle bedrifter, vennegjenger og organisasjoner ikke kan delta 14. mai i Oslo, men som ønsker en moro konkurranse med Holmenkollstafetten-følelse.

Hvorfor: Folk ønsker igjen en sosialt og aktiv begivenhet etter to år med pandemi. Holmenkollstafetten virtuelt er en ypperlig anledning til å gjøre noe sammen igjen.

Pris: 350 kroner per lag.

Løp for Ukraina: Det doneres 50 kroner per virtuelle lag til UNICEFs arbeid for barna i Ukraina.

Testløp: Lag som melder seg på Holmenkollstafetten 14. mai kan legge til den virtuelle stafetten i påmeldingsløsningen for kroner 350. De får da tre virtuelle lag for fem personer, til prisen ett lag. Den kan slik brukes som testløp før dere stiller til start i Oslo.